Flyttstädning i Göteborg

Gör din flytt så smidig som möjligt. Kraven på flyttstädning är mycket höga. Oavsett om det gäller en lägenhet eller ett fritidshus förväntas flyttstädningen vara mycket mer än normal städning. Tyvärr orsakar flyttstädning ofta konflikter mellan nyanlända och expats. Låt oss ta hand om detta åt dig! Det är ett stort nöje för oss att ta hand om din flyttstädning i Göteborg.

Digital städrapportVi erbjuder den mest högteknologiska städtjänsten i Sverige. Vi digitaliserar våra tjänster och erbjuder ett stort mervärde till våra kunder. Efter avslutad städning får du en digital städrapport!

Flytta till Göteborg så städar vi innan ankomst

Alltis redo att rycka ut på flyttstäd.

Boka online på 5 minuter

Du kan boka online med hjälp av vår kalkylator. Du får en omedelbar bekräftelse på om vi kan hjälpa dig med de tillgängliga datumen. Din bokningsbekräftelse och ytterligare information skickas till din e-post inom en arbetsdag. Gratis avbokning gäller upp till en dag före flytten.

Se vad som ingår i din flyttstädning. Allt är inkluderat. Flyttstädning i Göteborg I vår flyttstädning i Göteborg ingår även fönsterputsning. Med andra ord ingår allt. Vi utgår från Mäklarsamfundets krav på vad som bör ingå i en flyttstädning. Vi ber dig att ta ansvar för små förberedelser som att avfrosta frysar, samla filter och inte släcka lamporna!

Flytt till Göteborg och närliggande områden

Vi erbjuder flyttstädning i Göteborg med omnejd. Vi är ett lokalt förankrat städföretag med mångårig erfarenhet och en passion för service, medarbetare och kunder. Nedan följer en lista på platser i och runt Göteborg där vi erbjuder flyttstädning:

 • Alingsås (Flyttstädning Alingsås)
 • Flyttstädning Härryda
 • Flyttstädning Kungsbacka
 • Flyttstädning Landvetter
 • Flyttstädning Lerum
 • Flyttstädning Mölndal
 • Flyttstädning Onsala Bär med dig renligheten
 • Flytten för att städa upp Stenungsund
 • Städa Trollhättan
 • Flyttstädning Uddevalla
 • Husstädning Öckerö

Vad ingår i flyttstädning

Allmänna ytor Fläckborttagning Upphöjda områden. Ventilation Golvlister. Rör och element. Branddörrar, Garderober Invändigt/utvändigt/topp, Fönsterbänkar, Avskalning av väggar, Strömbrytare/armaturer för lampor, Stoftavskiljare/strips,

Diverse Trappa, Inbyggda garderober, Bastu, Kök Ugn (insida, utsida och baksida), Kyl/frys, Dörrar till skåp, Golv under dörrarna, Kakelplattor, Fläktar, Frånluftsfläktar, Ugnsskivor, Rör och element, Golvlister, Skivor, Balkonger

Rengöring av väggar och golv

Borttagning av damm/fläckar, Dammsugare/borstar,

Badrum

Kakel och klinker, Duscharmaturer/glas, Badkar,Tvättställ,Toalettsits Vattenlås (avlopp), Skåp för badrum, Rör och element, Ventilation, Kranar Golv, Dammsugarning, Moppning av badrum, Moppning av kök, Moppning av andra golv,

Tvättstuga

Skåp Inuti, utanför och ovanför Smuts på höga platser Rör och element Rengöring av fönster Bänkskivans ytor Vattenlås Tvättmaskiner/torktumlare Kranar Sängutrymmen Garderober Invändigt/utvändigt/topp Rör och element Belysningsarmaturer Golvlister Avdamming av väggar.