KUBA – destinationen som fascinerar och lockar med intressanta miljöer, händelserik historia, cigarrer, rom, samt goda möjligheter till avkoppling med stekande sol och relativt svalkande dopp i havet. Men innan du kliver ombord på planet som ska ta dig till Karibien måste du ordna med ett kubavisum, turistvisum (tourist card).

Contour Air har avtal med Kubas ambassad i Sverige som ger oss rätten att utfärda visum till Kuba. OBS: Undantag finns för dig som ska resa till Kuba på egen hand och ska resa via USA. Om du flyger via USA kan vi tyvärr inte hjälpa dig utan vi hänvisar dig till flygbolagets information.

Vad du behöver inför beställning av visum

  • Ett giltigt pass
  • Ansökan/formulär (ladda ner som PDF här)
  • Flygbiljett tur-och-retur (det ordnar vi om du inte redan köpt flygbiljett)

OBS: Barn (minderåriga) måste ha ett eget visum även om deras namn står i föräldrarnas pass.

Vad kostar Kuba-visum?

Vårt pris är 550 kr* och kostnad för rekommenderat brev tillkommer om du inte kan komma in med ditt pass till vårt kontor i Örebro på Järntorgsgatan 9 (se sidfoten för öppettider). Kostnaden för att skicka tillbaka REK är 100 kr per person.

Kontakta oss på 019-333 000 eller info@contour.se för tidsbeställning om du vill ha visum för Kuba när du reser på egen hand. Du kan även komma in oanmäld på vårt kontor och göra din förfrågan där.

* Aktuellt pris i oktober 2019 med reservation för ändringar. Reservation även för ändringar i regelverk stipulerade av Kuba och Kubas ambassad i Sverige.