Idag kan nästan vem som helst boka flygbiljetter, hotell och event själv. Det är bara att googla och du får massor av träffar på webbplatser för hotellbokning, flyg, hyrbilar och biljetter till konserter, fotbollsmatcher osv.

Det kanske verkar lite konstigt att erbjuda hjälp med detta. Faktum är dock att de som väljer Contour Air Special inte saknar kunskapen om att de kan boka mycket själva.

Det som skiljer egen bokning mot vår service är att du köper en paketresa av Contour Air. Det betyder bl.a. att du omfattas av paketreselagen. Det ger en ökad trygghet mot att boka separat från flera olika leverantörer.

Läs mer om Special på vår dedikerade Special-sida!

Om man skall lägga upp en upplevelseresa till ett ”annorlunda” land så är det en ganska komplicerad process. Man behöver känna till infrastruktur, ha goda kontakter för att ordna med sightseeing osv.

Det är precis den kompetens vi på Contour Air har genom många års erfarenhet. Vi har representanter på plats i alla världsdelar som hjälper oss med det så kallade landarrangemanget. Detta för att vi ska kunna garantera dig hög kvalité och starka upplevelser.

Vi hjälper dig att få en bra rytm i resan och en helhet. Du som varit med på våra upplevelseresor vet att du får många upplevelser och mycket innehåll i resorna. Contour Air Special är paketresor där Du bestämmer dagsprogrammet.

Fågelresor

Contour Air och PR Birding Tours samarbetar och producerar fågelskådningsresor. Det är resor för dig som gillar naturen och särskilt att skåda fåglar. 2017 går resor till bl.a. Island och Spanien.

Sportresor

Vi har tidigare arrangerat specialresor till fotbolls-EM och Formel 1-lopp. Vi ordnar flyg, hotell, transfer, evenemangsbiljetter och sightseeing. Kontakta oss om ni är ett kompisgäng, förening eller företag som vill resa.

Kommande evenemang som vi kommer arrangera resor till är bl a fotbolls-VM i Ryssland 2018. Vi kan också erbjuda fina golfpaket till hela världen. Särskilt fina paket kan vi erbjuda till Sydafrika, Dubai, Thailand, Italien.

Contour Air Special: Golf i Sydafrika

Contour Air Special: Golf i Sydafrika

Sol och bad-semester

Ibland vill man vara åka bort för att koppla av, utan sightseeing och aktiviteter. Vi sätter ihop resor för en riktigt drömlik tillvaro väl på plats. Många möjligheter finns. I Europa har vi särskilt goda möjligheter i Kroatien och Italien.

Vill du resa längre bort kan vi rekommendera: Egypten, Zanzibar, Kuba, Florida, Hawaii, Hainan i Kina, Sydostasien: Vietnam, Kambodja, Burma och naturligtvis Thailand.

Vi har lång erfarenhet och goda kontakter på alla dessa resmål och många andra. Vi paketerar flyg, transfer och boende i den prisklass du önskar. Boende i lägenhet eller hotell.

Jorden runt-äventyr

För dig som har gott om tid och resurserna att lämna Sverige i flera månader. Vi har arrangerat jorden runt-resor med stopp i nästan samtliga av våra fina världsdelar.

Läs mer om Special på vår dedikerade Special-sida!

Contour Air Special behöver inte vara dyra resor för ett fåtal. Det kan t.ex. handla om att du vill förlänga en befintlig paketresa. Ert företag, er förening eller er församling vill besöka en speciell plats och vill ha hjälp med allt det praktiska. Det är också Contour Air Special.