Er egen resa – Specialarrangemang:

* Från 1 resenär och fler

Vi skräddarsyr er resa och tar ansvar för helheten: Flyg, hotell, transfer, möteslokaler, studiebesök, mat, sightseeing osv. Ni väljer själva om ni vill ha reseledare med er på resan.

Det fina är att detta ofta inte blir dyrare än om du skall boka motsvarande resa själv, du sparar dessutom tiden samt slipper osäkerheten om du får vad du betalat för.

Vi kan arrangera resor till alla världens länder. Exempelvis resor till Uganda, Tanzania, Sydafrika, Indien, Sri Lanka, Sydamerika, Kuba, Kina, Japan, Vietnam och Kambodja, Australien & Nya Zeeland – kan vi ofta arrangera paketresor till ett mycket förmånligt pris för allt från två resenärer.

På den här sidan visar vi på bredden av Contour Air Special, scrolla nedåt för att finna idéer, förslag, information och inspiration.

Berätta vad Ni behöver:

* Nya formulär för bättre service kommer jan -20.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Contour Air Special – Idéer & förslag:

Lär dig mer om Contour Air Special:

Business

För företag kan Contour Air Special/Business handla om att skapa en resa med bokning av plats för konferens, boende på hotell, transporter och aktiviteter för t.ex. ledningsgrupp eller grupp med personal. Vi kan lämna relevanta referenser för dig som önskar det.

Privat

För privatpersoner kan Contour Air Special handla om att boka upp flyg, hotell, transfer, aktiviteter och utflykter för ett sällskap, en familj eller grupp med kompisar som vill ha en paketresa med svensk resegaranti, hjälp med att skapa en bra dagsprogram och som vill resa på andra datum än våra ordinarie upplevelseresor.

Utökning

Contour Air Special är dessutom tjänsten för förlängning av våra guidade rundresor: En rundresa på Kuba kan förlängas med USA. En rundresa i Tanzania kan förlängas med Zanzibar. En resa till Portugal kan förlängas med en vistelse på Azorerna. X kan kombineras med Y, möjligheterna är oändliga!

Fullservice

Vi planerar helt utifrån era önskemål och tar ansvar för helheten: flygresor, transfer, hotell, mat, sightseeing, konferens och studiebesök – allt ni behöver göra är att berätta för oss om era unika behov och önskemål. Begär offert via info@contour.se

Reseledare

Reseledare från Sverige och guidning på resmålet är tjänster som erbjuds inom ramen för Contour Air Special. Ta tillvara på möjligheten att förstärka er upplevelse och slipp lokala förhandlingar på resmålet. Uppge vilket språk ni vill att guiden talar.

Gruppresor

Vill du resa iväg med din fru/man/partner eller i en mindre grupp? Vi kan arrangera små och stora gruppresor. Är du representant för en förening, en församling eller ett företag? Ta kontakt med oss för att boka ett möte där vi visar på fördelarna med Contour Air Special och Contour Air Business (företagsresor).

KONTAKT

019-333 000 · info@contour.se · Järntorgsgatan 9, Örebro (karta)

Betalning kan ske mot faktura, med kort och Swish nr 123 546 7071

Org. nr. 556320-1937. Styrelsen har sitt säte i Örebro

Vi finns på Facebook och Instagram

ÖPPETTIDER

Mån, Tis, Ons: 10:00-17:00

Torsdag: 10:00-18:00

Fredag: 10:00-16:00

Lunchstängt alla dagar 12:30-13:15

RESEGARANTI

Contour Air AB är med i Svenska Resebyråföreningen SRF och vi har ställt Resegaranti till Kammarkollegiet.

Klicka här för att verifiera att vi har ställt Resegaranti.

© Copyright / Alla rättigheter förbehållna av Contour Air AB om inget annat anges. Vill du använda bilderna som finns på vår webbplats, ta kontakt med oss innan för ev. godkännande.

Ta gärna del av vår cookie-policy för att lära dig om hur vi samlar in data. Läs även gärna vår integritetspolicy. Har du frågor om våra resevillkor eller policys, ta kontakt med oss.

Vår ambition är att illustrera resmål, platser och destinationer rättvist och representativt, med media från egna och andras källor. Vi kan dock aldrig garantera förhållanden, innehåll, känslor eller förväntningar under våra eller våra samarbetspartners resor såsom synliga på bilder/i videos i bloggartiklar, på resepresentationer eller i kanaler för marknadsföring.