Gaztelugatxe

Specialarrangemanget förlängning av gruppresa är en resa bortom en guidad gruppresa.

Om du följer med på rundresan i Uganda kan du förlänga med flyg till Zanzibar där en strandstol väntar på dig.

Om du följer med på en rundresa i USA kan du förlänga med en vistelse på Kuba.

Om du följer med på en rundresa på Island kan du förlänga resan med extra hotellnätter och utflykter på Island.

Ett specialarrangemang som är en förlängning av en gruppresa/rundresa kan genomföras före och efter en gruppresa/rundresa.

Dina behov och önskemål samt förutsättningar på resmålen styr vårt serviceåtagande gentemot dig som resenär:

  • För Er som reser till Kina på våra rundresor kan vi varmt rekommendera några dagar på varma och vackra Hainan. Utanför Sanya ligger en 7 km lång sandstrand där de fina hotellen ligger tätt. Några dagars avkoppling här på Kinas Hawaii är balsam för själen.
  • För Er som följer med på vår omtyckta rundresa i Albanien kan en förlängning vara i Italien. Där är det lätt att ta sig runt med hyrbil längs t.ex. Amalfi-kusten. Ett besök i Rom är ett måste om du inte varit där. Längre upp i norr har du Venedig och för motorintresserade finns Ferrari i Maranello.
  • Du kan också förlänga våra rundresor på Kuba och i Vietnam & Kambodja med sol och bad på fantastiska stränder och hotell/resorts.

Beställ specialarrangemang: Skicka ett mail till info@contour.se eller ta kontakt via Messenger/Facebook.

Utvald bild för den här bloggartikeln föreställer Gaztelugatxe som ligger öster om Bilbao i norra Spanien. Platsen är känd från HBO:s serie Game of Thrones i vilken slottet Dragonstone ligger på verklighetens Gaztelugatxe.