Om du vill se Hollywoodskylten med egna ögon kommer du inte ångra det. Det finns mycket att se och uppleva i Hollywood, och vi är här för att hjälpa dig att få ut det mesta av ditt besök. I det här blogginlägget kommer vi att prata om några av de bästa ställena att gå och saker att göra i Hollywood.

Griffith Observatory

Ett av de bästa ställena att gå om du vill se Hollywoodskylten är Griffith Observatory. Härifrån kan du få en nära och personlig bild av det ikoniska landmärket. Inte bara det, utan du kan också lära dig om Hollywoods historia och hur karaktären kom till.

Roosevelt Hotel

Om du letar efter en mer unik upplevelse bör du definitivt kolla in Hollywood Roosevelt Hotel. Detta historiska hotell har funnits sedan 1927 och har varit värd för några av de största namnen i Hollywood. Du kan till och med tillbringa natten i ett av rummen som en gång beboddes av en berömd Hollywoodstjärna.

Se var de berömda bor

När du är i Hollywood kan du inte låta bli att tänka på alla kändisar som bor här. Om du vill se var några av dem bor bör du definitivt ta en tur nerför Mulholland Drive. Denna natursköna bilresa kommer att ge dig en inblick i den lyxiga livsstilen som många kändisar lever. Du kanske till och med ser en kändis eller två! Följ Hollywood nyheter för att ta reda på vem och var de berömda bor i Hollywood.

Shoppa på Rodeo Drive

Om du känner för att shoppa när du är i Hollywood, bege dig till Rodeo Drive. Denna världsberömda gata är hem för några av de mest exklusiva butikerna i världen. Du kommer garanterat att hitta något speciellt att ta med dig hem från Rodeo Drive.

Hollywood Blvd

Naturligtvis skulle ingen resa till Hollywood vara komplett utan en resa längs Hollywood Boulevard. Denna historiska gata är hem för Walk of Fame, där du kan se stjärnorna på dina favoritkändisar. Du kan också ta en bild med ett av de många ikoniska Hollywood-landmärkena, och det händer mycket på denna gata till glädje för både barn och vuxna.

Det finns mycket att se och göra i Hollywood, så börja planera din resa redan idag! Avsätt minst 2 veckor för att utforska Hollywood.