• Portugal-resor

Upptäck upplevelser i Portugal

Portugal – ett land i sydvästra Europa, med en historia av upptäckande av världen och idag en härlig mix av kultur, vin, mat, människor och bevarande av det ursprungliga. Välkommen att lära dig mer om Contour Air:s resor till Portugal och att få lust till att resa till Portugal.

Guidade rundresor i Portugal

För dig som uppskattar att resa tillsammans med andra i en lagom stor grupp. Vi flyger till Portugal för att på plats resa vidare under ledning av vår svensktalande ciceron Isabel Höckert, som har över 30 års erfarenhet av turism i Portugal.

Portugal på egen hand

Contour Air Special är resetjänsten för dig som vill resa på egen hand, men slippa planera resan själv. När du köper ett specialarrangemang köper du ett sammanlänkat researrangemang där vi hjälper dig skapa bra rytm under resan, ordnar med flyg, hotell, transfer, aktiviteter, utflykter mm. Dina behov och drömmar sätter gränserna för vad du vill upptäcka under en upplevelseresa till Portugal.

 

RESA: Alentejo – Portugals Provence

Resa till Portugal med Contour Air AB ContourAir.se

Resa till Portugal för dig som uppskattar goda viner, fantastisk mat och det historiska Portugal. Klicka för att läsa mer om resan ->

RESA: Gömda skatter i den vackra Dourodalen

Resa till Portugal för dig som vill uppleva den vackra staden Porto, mousserande viner och se Portugal från såväl tåg som båt. Klicka för att läsa mer om rundresan ->

Kontakt

Ringa: 019-333 000
Mejla: info@contour.se
Besöka: Järntorgsgatan 9, Örebro (karta)

Betalning: Faktura, kort och Swish
Swish: 123 546 7071

Org. nr. 556320-1937
Styrelsen har sitt säte i Örebro

Öppettider

Mån, Tis, Ons:
10:00-17:00

Torsdag:
10:00-18:00

Fredag:
10:00-16:00

Lunchstängt alla dagar 12:30-13:15

Trygghet

Vi är med i Svenska Resebyråföreningen SRF och har ställt Resegaranti till Kammarkollegiet. De som säljer eller marknadsför arrangemang som omfattas av resegarantilagen ska ha resegaranti. Klicka på kontrollbilden här intill för att verifiera att vi har ställt Resegaranti.

Resegaranti

Inspireras & Lär känna våra resor

Vi har flera kanaler förutom webbplatsens resepresentationer och blogg där vi är aktiva för att Ni ska inspireras till att se världen med Contour Air. Välkommen att ta del av allt eller utvalda delar, se länkar här intill för katalog/broschyr, nyhetsbrev och social media!

Social Media

Vi är aktiva på Instagram och Facebook. På Facebook kan du även sända oss förfrågningar via Messenger.

Copyright / Alla rättigheter förbehållna av Contour Air AB om inget annat anges. Vill du använda bilderna som finns på vår webbplats, ta kontakt med oss innan för ev. godkännande.

Vår ambition är att illustrera resmålen rättvist och representativt, med media från egna och andras källor. Vi kan dock aldrig garantera förhållanden på våra resor såsom synliga på bilder i bloggartiklar, på resepresentationer eller i våra kanaler för marknadsföring.

Ta gärna del av vår cookie-policy för att lära dig om hur vi samlar in data. Läs även gärna vår integritetspolicy. Har du frågor om våra resevillkor eller policys, ta kontakt med oss.