Reseledare: Pelle Blohm

Pelle Blohm är reseledare för Contour Airs rundresa på Irland. Pelle är för många örebroare känd från lokaltidningen Nerikes Allehanda, där hans krönikor dyker upp varje söndag. Är du fotbollsintresserad har du kanske sett Pelle som expertkommentator på C More, Canal Plus, Eurosport med fler.

Pelle har dessutom erfarenhet och kunskap kring fotboll i Kina, utöver sitt stora intresse för Irland och de gaeliska sporterna där. För dig som följer med på en resa där Pelle är reseledare och för dig som är sportintresserad finns det ingen bortre gräns för vad ni kan tala om.

– Jag är en allätare när det kommer till destinationer i mitt resande så länge jag slipper snö och kyla. Men storstad eller badsemester blandat med upplevelser och att lära mig nya saker är det jag gillar mest. De länder utanför norden jag besökt flest gånger som turist är Irland, Italien, Spanien och Kina .
– Ett stort intresse är att fotografera så att bara gå runt och titta på folkliv och försöka hitta intressanta motiv är kul. Älskar dessutom att sitta på caféer och barer och se vardagslivet passera framför mina ögon.
– Med mig som reseledare till Irland kan ni förvänta er engagemang, nyfikenhet, samtal och en önskan om att få dela med mig av ett land jag lärt mig tycka om så mycket.

Pelle Blohm är reseledare hos Contour Air AB