Reseledare: Görel Stenfeldt

Varit resledare i 11 år och reser helst till Asien. Språk: Svenska, Engelska, Japanska och lite Kinesiska. Som 3-åring började mitt första äventyr. Min familj tog med mig till Japan där jag sedan skulle tillbringa 12 år sammanlagt. Resandet blev en del av mig och så har det fortsatt.

Våra resor i Japan i kombination med resorna hem till Sverige där vi oftast stannade till i någon av de länder som vi passerade på ”väg hem”. Under senare delen av livet fick min familj möjligheten att flytta till Kina där vi spenderade 2 år i Beijing. Även under dessa år passade vi på att resa i Asien och utforska kontinenten vidare. Man kan säga att jag har en stor del av mitt hjärta i Asien och speciellt Japan och Kina.

Det var efter åren i Kina som min karriär som reseledare började. Contour Air har gett mig möjligheten att får resa tillbaka till de platser som jag så väl känner och kan och får möjligheten att visa andra pärlorna i Kina och Japan. Resandet i dessa länder underlättas av att jag pratar både japanska och lite knagglig kinesiska.

Reseledare Görel Stenfeldt