Du som har en äventyrare inom dig tror vi kommer att uppskatta Hurtigrutens expeditionsresor: Starka känslor inför och upplevelser på platser i vår omvärld där naturens kraftfullhet, de vilda djurens verklighet och spårbarheten av mänsklig aktivitet kommer att skapa minnen för resten av ditt liv.
Läs mer

Landstigning på Cuverville Island, Antarktis - Fotograf: Karsten Bidstrup / Hurtigruten

Antarktis är en ofattbar enorm kontinent vars kyliga havsströmmar omsluter de enorma is och snömassorna samt djuren som lever där. En resa hit är en “once in a lifetime”-upplevelse och även om ni bara skrapar på ytan är det svårt att i ord beskriva hur magnifika upplevelser en resa till denna del av jorden kan föra med sig.
Läs mer

Expeditionskryssning med Hurtigruten från Vancouver, norrut längs kusten i Alaska och söderut till Vancouver igen. Boka kryssningen hos Contour Air komplett med anslutande flygresor och hotell. Du kan boka alla Hurtigrutens kryssningar hos Contour Air: 019-333 000 info@contour.se

MS Nordstjernen är ett fartyg byggt för arktiska farvatten och ditt hem under båtresan intill Svalbard. Expeditionen nära och på Svalbard är för dig som vill kombinera ett besök på denna nordligt belägna plats med Hurtigruten. Vi sätter segel i juni 2020. Välkommen ombord.