Contour Air Inspiration

Contour Air ger Er restips för resor till hela världen.


Idag (21/4 -20) på morgonen vaknade vi upp till en direktsändning från Krugerparken. Det var andBeyond-hotellkedjan som sände i drygt tre timmar från flera open-top-jeepar. Visst är det riktigt imponerande att kunna se på högkvalitativ video hemma i Sverige med sekvenser filmade sekunder tidigare från Krugerparken i Sydafrika?!
Läs mer

För dig som gärna reser utomlands för att se och uppleva världen kommer det nog inte som en överraskning att YouTube är en superb källa till inspiration, vägledning och vackra perspektiv på världens resmål. Oavsett om du söker djupgående reseguider eller bara korta nedslag finns det något för alla på YouTube och idag tipsar vi om tre kanaler att kolla närmare på:
Läs mer

Lär känna Georgien

Hösten 2019 arrangerade vi en infokväll i Örebro om vår gruppresa till Georgien. Vår avsikt är att så snart det är möjligt börja erbjuda resor till Georgien. Tills dess bjuder vi in till att återse eller för första gången se och höra vår VD presentera resmålet Georgien!
Läs mer

Ja, en lång flygresa från Sverige men så värt det väl framme i Australien & Nya Zeeland – länder som lockar oss med sin annorlunda kultur, djurliv och historia.

Vår resa genom Australien börjar i Darwin, i den tropiska norra delen av landet som är en egen kontinent (Oceanien). På fascinerande dagsturer till Kakadu och Litchfield National Parks får vi uppleva den australiska vildmarken på nära håll.

Vi fortsätter resan söder ut till den mångfacetterade lilla staden Alice Springs och vidare till den unika stora klippan Uluru (tidigare känd som Ayers Rock) med sin underbara färgskiftning vid solnedgången och soluppgången. Där får vi en introduktion till aboriginernas livsstil.
Läs mer

Du som väljer att resa med Contour Air kommer snabbt att inse att vi inte fyller våra resor till bristningsgränsen, att ni på vissa resor besöker platser och människor som du aldrig hittar i turistbroschyrerna samt att vår erfarenhet av att producera resor lämnar lite åt slumpen.

Lagom stora grupper

En stor fördel med att välja Contour Air är våra små grupper: De flesta av våra resor har 15-20 resenärer = Alla hör guiden, tid för frågor och du slipper trängas på utflyktsmål.

Service & omtanke

Ni som gör valet att resa med Contour Air får uppleva god service inför och under resorna, ni får ta del av vår kunniga reseledares erfarenheter och vana på resmålen.

Investera i reseminnen

Contour Air har decenniers erfarenhet av att producera paketresor för grupper, företag och enskilda som verkligen ger valuta för pengarna. Bra för dig som investerar i upplevelseresor!

Contour Air CSR: Hjälpande händer

Genom åren har Contour Air försökt visa så många delar av de länder vi besöker som möjligt under devisen ”Lite mer av allt”. Det innebär att vi bl.a. besöker familjer där det är möjligt och även förskolor, skolor, rehabcentra. För oss är det viktigt att försöka ge en inblick i hur livet ser ut för många människor i världen som inte har det så väl förspänt. Lär dig mer om Hjälpande händer ->