Formel 1-resa

Vill Ni uppleva Formel 1 på riktigt, en hel tävlingshelg med kval och race? Ta kontakt med oss på Contour Air för en offert på en Formel 1-resa. Skriv till info@contour.se och specificera hur många personer ni är i gruppen.

Offerten inkluderar vanligtvis:

  • Flyg tur-och-retur
  • Bra hotell (kan uppgraderas)
  • Transport till/från hotell, F1-bana och flygplats
  • Biljetter (kan uppgraderas)

Vi arrangerade en uppskattad F1-resa under 2014 till Hungaroring utanför Budapest, komplett med flyg, hotell och transfer till/från banan.

Fördelen med att boka ett motorevent via Contour Air är att ni slipper arbetet med att pussla ihop alla resenärers biljetter till transport och event. När ni anlitar Contour Air för att producera en paketresa sköter vi den saken. Om ni önskar kan en reseledare medfölja (extra).

Missa inga nyheter om resor och Contour Air: Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Contour Air Special är ett erbjudande om resor till hela världen. Vi arrangerar resor för grupper, familjer, kompisgäng, föreningar och företag som vill få en skräddarsydd upplevelse var som helst i världen. Specialarrangemang omfattas av paketreselagen och resegarantin (läs mer hos Kammarkollegiet)

Formel 1-resa är ett av flera koncept som Contour Air erbjuder som specialarrangemang. Vi erbjuder t.ex. arrangemang av matresor till Italien (liten grupp) och tjejresor (med kvinnlig reseledare om så önskas).

OBS: Vissa specialresor kräver ett lägsta antal resenärer för genomförande.