• Atlanten-kryssning: Barcelona (Spanien) till Recife (Brasilien)

Contour Air & Fyra Systrar presenterar: Jubileumskryssning över Atlanten, från Barcelona till Recife – Nov 2020

Upplevelser till havs och på land för dig som vill se Spaniens Barcelona, Gibraltar, Gran Canaria med strandhugg i Kap Verde innan den väldiga Atlanten för oss till Brasiliens Recife.

Välkommen ombord på ett bekvämt och all-inclusive kryssningsfartyg på en klassisk rutt från Europa till Sydamerika: Spanien-Brasilien. Med flera spännande stopp på vägen har vi mycket att upptäcka under tiden vi njuter av vår färd över Atlanten. Vi har tid och möjlighet för avkoppling och träning, att vakna utvilade och gå till härliga dukade bord.

Vi får möten med musik, rytmer och människor. Vi får uppleva kulturer, smaker och dofter. Magen och sinnena fylls på i lagom takt dag för dag. Förutom den härliga kryssningen med tre stopp upplever vi även Barcelona och Recife.

Tillsammans med våra reseledare ges vi möjlighet att samlas som grupp varje dag på båten. För gemenskap, utbyte av erfarenheter och reflektioner.

För dig som vill se mer av Sydamerika hjälper vi dig gärna att förlänga resan. Observera att förlängningen avser landarrangemang, inte kryssningen i sig. Ring 019-333 000 eller mejla info@contour.se för att se hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig.

Priset inkluderar:

 • Reguljärt flyg Arlanda – Barcelona, Recife – Arlanda (för flyg fr andra flygplatser, kontakta Contour Air).
 • 1 natt på hotell i Barcelona + eftermiddagssightseeing i Barcelona, måltider enligt program
 • 3 nätter på hotell i Recife + 2 halvdagar och en heldag med sightseeing i Recife, måltider enligt program.
 • Flygplatstransfer i Barcelona och Recife.
 • 12 dygns kryssning med Pullmantur, helpension och dryck ingår.
 • Reseledare Elisabet och Ronny Söder samt engelsktalande lokalguider i Barcelona och Recife.

Ingår ej:

 • Enkelrumstillägg 6000 kr
 • Aktiviteter utanför programmet
 • Pullmansturs utflykter på stoppen kan bokas på fartyget
 • Sedvanlig dricks

* Info om pris

 • Ej återbetalningsbar anmälningsavgift: 7000 kr.

Resplan Fyra Systrar-kryssning:

Dag 1: Flygresa från Sverige till Spanien

Vi flyger från Sverige till Barcelona. Transfer och kort sightseeing från bussen i Barcelona incheckning på hotell.

Dag 2: Till sjöss

Transfer till fartyget med check-in på förmiddagen. Vi seglar ut från Barcelona. (L, M)

Dag 3: Vi bekantar oss med fartyget

Heldag till sjöss. Båtens egna erbjudanden av aktiviteter finns tillgängligt samt eventuella frivilliga samlingar med gruppen. (L, M)

Dag 4: Vi anländer Gibraltar

Fartyget ankommer Gibraltar 08:00 och seglar igen 14:00. Tiden däremellan öppen för gemensamma eller egna upplevelser av “nyckeln tlll Medelhavet”. Pullmanturs lokala turer finns att boka ombord, i övrigt som heldagar ombord. (L, M)

Dag 5: Kryssning fortsätter

Heldag till sjöss. Båtens egna erbjudanden av aktiviteter finns tillgängligt samt eventuella frivilliga samlingar med gruppen. (L, M)

Dag 6: Vi anländer Gran Canaria

Fartyget ankommer Gran Canaria 13:00 och seglar igen 21:00. Tiden däremellan öppen för gemensamma eller egna upplevelser. Pullmanturs lokala turer finns att boka ombord, i övrigt som heldagar ombord. (L, M)

Dag 7-8: Ut på öppet hav

Heldagar till sjöss. Båtens egna erbjudanden av aktiviteter finns tillgängligt samt eventuella frivilliga samlingar med gruppen. (L, M)

Dag 9: Vi anländer Kap Verde

Fartyget ankommer Mindelo 08:00 och seglar igen 16:00. Tiden däremellan öppen för gemensamma eller egna upplevelser t.ex. gå barfota på sandstranden. Ett tips är att ta med badkläder och på egen hand njuta av ett dopp. Mindelo ligger på ön São Vicente och brukar räknas som Kap Verdes kulturhuvudstad. Pullmanturs lokala turer finns att boka ombord, i övrigt som heldagar ombord. (L, M)

Dag 10-13: Vi seglar över Atlanten

Vi sätter segel mot Recife och spenderar flera dagar på öppet hav. En mäktig upplevelse att befinna sig ombord i denna del av världen. Så mycket vatten överallt! (L, M)

Dag 14: Hej Brasilien!

Fartyget ankommer Recife 08:00. Check-out på morgonen och landstigning ca 11:00. Transfer till hotell. Halvdagstur i Olinda som bl.a. har vacker äldre bebyggelse. (F, L)

Dag 15: Härliga upplevelser av naturen

Heldagstur i Porto de Galinhas med båttur, bad och snorkling samt tur med buggy längs de härliga stränderna. (L)

Dag 16: Fridag i Recife

Frukost och sköna fridag i Recife. Gemensam avslutningsmiddag. (M)

Dag 17: Hemresa

Halvdagstur i Recife med katamarantur under broarna runt äldre delen av staden. Utcheckning och transfer till flygplats och flyg hem mot Sverige. (L)

Dag 18: Hemkomst

Vi landar i Sverige efter en lång, skön resa.

Öppettider:

Vårt kontor är ej bemannat.

Kontakt:

E-post: info@contour.se

Org. nr. 556320-1937.
Styrelsen har sitt säte i Örebro.

Contour Air Facebook

Vår ambition är att i våra kanaler för marknadsföring illustrera resor, resmål, platser och destinationer rättvist och representativt, med media från egna och andras källor. Vi kan dock aldrig garantera exakt samma eller liknande förhållanden, innehåll, känslor eller uppfyllda förväntningar under våra eller våra samarbetspartners resor såsom illustrerat med bilder, videos eller i beskrivande text .

Contour Air Instagram