Vi lever i en tid när många kan skapa sina egna resor. Du behöver bara en mobiltelefon och pengarna, några klick och du har köpt en flygbiljett. TripAdvisor och liknande tjänster ger dig andra resenärers betyg på hotell, restauranger och aktiviteter.

Fast du måste boka allting själv…

…och det slipper du när du köper ett komplett researrangemang av Contour Air. Läs våra fem argument nedan innan du tar kontakt med oss för svar på dina frågor och för bokning: 019-333 000 info@contour.se

1) De som hjälper oss vet vad våra kunder uppskattar

Sedan decennier har vi byggt upp ett unikt kontaktnät över hela värden med samarbetspartners och agenter som
vi samarbetar nära med. De vet vad vi och våra kunder vill ha och de kan tack vare deras kontakter lokalt på resmålen erbjuda unika upplevelser och besök.

Vi hjälper dig att om du så önskar undvika ”turistfällorna”. Våra agenter har hjälp oss att välja ut lokala guider med stor kunskap, hög servicenivå och social kompetens.

Dessa kontakter innebär också att du kan få stöd på resmålet om något strular med någon bokning eller om du råkar ut för olyckshändelse eller sjukdom.

2) Du upplever, vi arrangerar

När du reser vill vi och förmodligen du också att du ska få ut det mesta av upplevelserna som erbjuds. För att du ska kunna fokusera på njuta, lära dig saker, möta människor etc. sköter vi allt det praktiska med t.ex. flyg, transfer, hotell mm. Vill du utmana dig själv till nya upplevelser men känner att det vore tryggt med stöd kan vi erbjuda en kunnig reseledare som följer med er under resan.

3) Allt-i-ett

När du köper din resa av Contour Air köper du dessutom EN resa oavsett hur många flygresor, hotellövernattningar och aktiviteter som ryms inom tiden för när du är bortrest. Du kan visserligen få flera dokument av oss men du ingår avtalet för resan med ett företag – Contour Air – inte en drös olika bolag.

4) Trygghet och garanti

Paketreselagen gäller och resan omfattas av resegarantin via Kammarkollegiet – två saker som inte gäller för resor du sätter ihop själv bestående av enskilda biljetter och enskilda bokningar.

5) Erfarenhet dig till godo

Våra resor, de guidade rundresorna med reseledare i grupp och specialarrangemang, bygger på erfarenhet skapad långt innan mobila appar började underlätta skapande av egna resor. Den erfarenheten kan du inte tillskriva en eller några enskilda recensenter på TripAdvisor.

Fast visst är det så, att du eller andra erfarna resenärer kan skapa era egna resor. Vi hoppas ändå att vi idag lyckats förmedla till dig vad vi erbjuder.

Trevlig resa!