Contour Air levererar gång på gång fantastiska upplevelser världen runt. Idag får vi en kort inblick i vad som hände under resan till Australien våren 2016. Texten kommer från vår pålästa reseledare Sue Davén.

Litchenfield National park, Northern Territory Australia

”Vi var ett härligt gäng bestående av åtta svenska resenärer och jag, reseledare, uppvuxen i Australien och boende i Sverige sedan 1983!

Vi hamnade på en underbar vattenfalls- och flodupplevelse! Efter två timmars minibussresa från Darwin, sa vår lokalguide; ”här kan ni bada allihopa!”

Vi bytte om till badkläder i en liten barack och sedan tog vi oss försiktig ner på steniga trappor till floden! Det var olika små vattenfall och pooler där vi kunde hoppa ner!

Vi var alla så svettiga och varma att inom några sekunder var vi alla i vattnet och sprattlade runt som små barn! Det var så härligt och roligt att vi hade kunnat stanna där hela dagen!

Detta var bara en liten glimt av vad vi upplevde under en dag!

Efter lunch fick vi möjlighet att se fler mäktiga vattenfall med rikt djur- och fågelliv. Australien är så innehållsrikt med sin varierande natur och roliga upplevelser!”

// Sue Davén, reseledare